Monday, May 27, 2013

MEIE OMA KODUUU!!!



Pole jõudnud siia mitu päeva kirjutada, sest NII palju on teha olnud. Esimesed kaks päeva olime tublid: ärkasime hommikul umbes kella kuuest ja läksime jooksma ning peale seda ookeanisse ujuma. Supermõnus on niimoodi oma hommikut alustada.

Esimesed kaks päeva otsisime korterit ja see otsimine kandis vilja. Me saime endale korteri ÜLIHEAS kohas (ristub peatänavaga). Kõik kohad on ülilähedal. Koha nimi on Island Colony (kes viitsib googeldada, see võib näha, kui äge see koht see on). Island Colony on 43korruseline pilvelõhkuja, mille 6ndal korrusel on bassein, jõusaal, saun, grillimisnurk ja ülimõnus terrass + meil on veel jäämasin ja oma pood. Meie korter on 35ndal korrusel.. TE EI KUJUTA ETTE, MIS VAADE SEAL ON!!! me näeme aknast mäge, rõdult ookeanit ja kanalit ja linna. See on lihtsalt kirjeldamatu. Korteris on kaks tuba (üks magamistuba ja elutuba). Me oleme seal seitsmekesi (meie viis tsikki+2 eesti tsikki). Meil viiekesti on ülimõnna, aga teise kahega on juba natukene erimeelsusi.. Aga loodetavasti lahenevad erimeelsused kiiresti :)

Siin lingil on pilte meie korterist (esimene korter kohe) http://www.alohahomes.us/rent.html

Samal päeval, kui korteri saime kätte, käisime ka esimest tööotsa tegemas. Jagasime paar tundi flaikusid. See pole küll meie dream job, kuid abiks ikka. Täna läheme otsima tööd (ilmselt, sest just praegu tutvusime Starbucksis ühe tüübiga, kelle sõber lubas teda surfama täna õpetada ja ta kutsus meid ka ka:D)

Eile jõudsime esimest korda teha ühe korraliku rannapäeva :) käisime kõik koos rannas, ostsime roosad suured rõngad endale ja hulpisime ookeani peal. Olime rannas päris mitu tundi (ilmselgelt olen ma täiesti ära põlenud). Peale randa käisime söömas ja läksime koju koristama ja asju lahti pakkima. Nii mõnna kodune tunne tuli, kui kõik asjad olid lahti pakitud ja asjad korras. Premeerisime end Ben&Jerry's maailma parima jäätisega.



Laupäeval jõudsime veel turul ka käia ja ma jõudsin endale uue kleidi ka vahepeal osta :D Päeva jooksul lihtsalt juhtub niivõrd palju asju, et kõike lihtsalt ei jõua siia üles kirjutada ja meenutada. Kokkuvõtvalt on Hawaii olnud siiani supermõnus.

  • Ilm on alati soe, rand on lähedal ja elu on ilus.
  • Inimesed on ülisõbralikud, ei möödu päevagi, millal keegi meiega rääkima ei tuleks ega uuriks, kus me pärit oleme, kuidas meil läheb jne.
  • Alati on midagi teha, 24 h jääb ilmselgelt liiga lühikeseks.
Ja kui me veel kindla töö ka saame, siis on kõik rohkem kui super :)

No comments:

Post a Comment