Tuesday, June 18, 2013

you just got to love sundays

Naudime jalutuskäiku Waikiki Beachil


viimasel ajal on nii palju teha olnud, et blogi kirjutamine ja internetti tulemine jääb kuidagi tagaplaanile. eelmisel pühapäeval oli meil rannapäev. see on juba omamoodi traditsiooniks saanud, mis on minu arvates igati lahe. rannas oli chill (nagu ikka). võtsime oma roosad tube'id kaasa ja lasime lainetel end kanda. mõtlesin, et peale rannas käimist võiks endale midagi head süüa teha, pilte panna arvutisse ja siis jooksma minna. esimesed kaks asja sain ilusti tehtud, aga siis tuli meile külla Kertu number kaks, kellele meeldib väga pildistada. ta pakkus välja, et võiksime teha photoshoodi ja edevad neiud nagu me oleme, leidsime selle olevat hea plaan.


jalutasime randa, kus kertu hakkas klõpsima pilte. ta pole meile küll kõiki pilte veel näidanud, aga need pildid, mis ta üles pani, on lihtsalt nii ilusad.





Sellistel hetkedel on lihtsalt tunne, et "It's lucky to be". Peale jalutuskäiku hakkasime otsima kohta, kus saaks süüa, sest meie armsal Kertul oli kõht tühi. Käisime mööda õhtust Waikikit ning läksime food courtile. Sealt suundusime ühte armsasse kohta kokteile jooma. ma tahtsin saada Pina Coladat päris ananassi sees ja õnneks seal pakutigi seda. Lisaks oli seal esineja, kes mängis akustilist kitarri ja laulis kõigile teada-tuntud laule.

Pina Coladad ananassis, oms oms



See aga ei olnud kõik, mis me oma mõnusa õhtuga peale hakkasime.. Käisime külas Mirjamil, kes töötab Yogurtlandis ja sõime külmutatud jogurtit. Õhtu lõpetasime rannas chillides :)

amazing yogurland

No comments:

Post a Comment