Monday, June 24, 2013

Ursula's b-day

Brainstorming
Selle postituse pühendan Ursulale, kellel oli 19. juunil 21. sünnipäev. Eestis ei ole 21-aastaseks saamine väga eriline sündmus, kuid USAs tähendab see täisealiseks saamist. Eriliseks muutis selle sünnipäeva ka see, et me oleme ikkagi Hawaiil - väga vähestel on võimalus oma sünnipäeva siin paradiisisaarel tähistada. Et aga seda sünnipäeva Ursulale veelgi meeldejäävamaks teha, siis tuli meil talle super kingitus. Ursula on selline inimene, kellele ei meeldi tavalised asjad, mistõttu olime päris suure dilemma ees, mida talle kinkida. Peale mõningast ajurünnakut tuli mõte teha talle video. See tundus teostatav, kuna õnneks on teeb Student Tour saate eestlaste elust Hawaiil (kaheksa eestlast osalevad, ärge muretsege, ma ei hakka oma marki täis tegema ja ma ei osale :D) ja kaks kutti, kes filmivad, on juhuslikult meie head sõbrad. Rääkisime neile meie ideest ja nad olid nõus filmima, kuid meile jäi üks keerulisemaid ülesandeid - välja mõelda, mida ja keda me üldse filmime. Otsustasime, et filmida võiks neid inimesi, kellega Ursula siin Hawaiil kõige rohkem kokku puutub ja iga inimene võiks olla erinevas kohas.

Making of...
Ilmselgelt asusime siis filmima üks päev enne Ursula sünnat, sest me oleme ju need inimesed, kes jätavad kõik asjad viimasele minutile. Ta läks ise randa ja me hakkasime asjatama. Saime kokku Alariga ja hakkasime vaikselt filmima. Me arvasime, et filmimine on lihtne tegevus - ajame inimesed kokku ja siis saame kiiresti tehtud - kuid kus sa sellega. Hea, et ma samal päeval ei läinud Waikikist välja, sest muidu me ei oleks kuidagi ilmselt valmis jõudnud. Meil kulus filmimiseks reaalselt terve päev, sest inimesi oli raske kokku ajada (see oli muidugi ka meie viga, sest me teavitasime neid samal päeval). Siis käisime ühest kohast teise ja vahepeal oli vaja keha ka kinnitada. Igatahes viimase klipi filmisime peale kella kümmet õhtul. Aga kokkuvõttes oli see vaev seda väärt, sest video tuli lihtsalt ültuus.

Samal päeval oli vaja Ursile kooki ka teha, sest me tahtsime talle täpselt kell 00:00 laulda nii, et meil on kook ja vahuvein olemas. Sellega läks ka kaunikesti kiireks, kuna video filmimine võttis enamiku meie ajast.. Aga poes oli ka vaja käia ja kooki küpsetada. Õnneks jõudsime kõik asjad ilusti valmis ja saime täpselt kell 00:00 Ursile õnne soovida. Ta oli päevast nii väsinud, et ta magas ja ei saanud mitte kui midagi aru. Samas see oli armas, sest ta ei osanud õnneks sellist üllatust oodata :)

Meie küpsetatud brownie peanut butteri ja maasikatega.. Maitses ülihea!!

Meie supervumän oma sünnipäeva öösel.

Järgmisel päeval aga toimus Ursula sünnipäevapidu.. See toimus Upstairsis (klubi, kus töötame) ja saime eestlastele soodukaga joogid - ükskõik, mida jood, on 4 dollarit. See on peaaegu nagu niisama saadud kokteil ja seepärast olid enamik meist korralikus peomeeleolus. Muidugi näitasime Ursulale ta videot ja talle nii meeldis see :)

Tõeline USA sünnipäev - õhupallid, muffinid ja pizza.. Oms :)
Siin siis link meie videost ka (kindlasti tasub HD-s vaadata!!): http://vimeo.com/68810606

No comments:

Post a Comment